Eltűnt gép bejelentésével kapcsolatos gyakori kérdések


 1. Mennyibe kerül az eltűnt gép bejelentése?
 2. Hogy tehetem meg a bejelentéseimet?
 3. Mikor fog megjelenni a bejelentésem?
 4. Mennyi ideig lesz látható a bejelentésem?
 5. Módosíthatom-e feladás és jóváhagyás után a már feladott bejelentéseimet?
 6. Ha idő előtt le szeretném venni a bejelentésemet, mi a teendő?
 7. Hány bejelentést tehetek egyszerre?
 8. Ki fogja látni a bejelentésemet?
 9. További kérdések

 

 1. Mennyibe kerül az eltűnt gép bejelentése?
  0 Ft, azaz INGYENES minden regisztrált gépnet.hu felhasználó számára. Közös célunk, hogy a gép annak hozzon hasznot aki fizetett érte! A gépnet.hu elkötelezett híve a munkájukból élő géptulajdonosoknak, így a hírveréssel segíti az eltűnt gép megtalálását.
 2. Hogy tehetem meg a bejelentéseimet?
  Jelentkezzen be, majd kattintson a Saját gépnetem részen az Gépeltűnés bejelentése linkre, és töltse ki az űrlapot! A következő adatokat adhatja meg: Gép gyártója, Gép típusa, Gyártási éve, Gép szériaszáma, Kép(ek), Eltűnés dátuma, Ismertetőjegyek, Bejelentő adatai, Hír esetén értesítendő személy adatai és elérhetőségei. Bizonyos adatok megadása kötelező, mert csak azok ismeretében azonosítható eltűnt gépe.
 3. Mikor fog megjelenni a bejelentésem?
  A hirdetését adminisztrátorunk 12 órán belül jóváhagyja, és utána megjelenik a gépnet.hu Lopott gépek oldalán.
 4. Mennyi ideig lesz látható a bejelentésem?
  90 napig, amennyiben korábban nem törli, vagy le nem jár. A bejelentés lejárta előtt három nappal és egy nappal egy figyelmeztető E-mailt küldünk a regisztráció során megadott E-mail címére, amellyel szeretnénk emlékeztetni a lejárati határidőre. Az E-mailben lévő linkre kattintva bejelentését újabb 90 nappal meghosszabbíthatja. Amennyiben nem szeretné, hogy a bejelentés tovább fusson, úgy hagyja figyelmen kívül a levelünket és a hirdetés a 90. napon automatikusan törlődik.
 5. Módosíthatom-e feladás és jóváhagyás után a már feladott hirdetésemet?
  Igen, a feladott hirdetését bejelentkezés után bármikor és korlátlan alkalommal módosíthatja.
 6. Ha idő előtt le szeretném venni a bejelentésemet, mi a teendő?
  Jelentkezzen be a gépnet.hu oldalára a regisztráció során megadott felhasználónevével és jelszavával, majd kattintson a Bejelentett eltűnt gépeim linkre, jelölje be a két négyzetet a törölni kívánt bejelentés sorában, majd nyomja meg a törlés gombot.
 7. Hány bejelentést tehetek egyszerre?
  Minden regisztrált gépnet.hu felhasználó tetszőleges számú bejelentést tehet, azonban azokat a hirdetéseket, amelyek nem kapcsolódnak a munkagépes szakmához (pl.: személygépkocsi, stb...), vagy munkagépekkel foglalkozó céghez, töröljük!
 8. Ki fogja látni bejelentésemet?
  A gépnet.hu portálon publikált Lopott gépek rovatot első sorban a munkagépekkel foglalkozó, tehát kereskedő, bérbeadó és üzemeltető cégeknek , azaz a szakmának szánjuk, az ő számukra szeretnénk megteremtetni a jogtiszta működési környezetet és a lopott gépek felderítését. Mivel a gépnet.hu látogatói is elsősorban a munkagépeket kereső hirdető, gépek iránt érdeklődő személyekből állnak, így Ön közvetlenül azok felé teheti közzé az ellopott gépeit, akiknek azokat a legnagyobb valószínűséggel kiajánlják a tolvajok.
 9. További kérdések
  Küldjön egy emailt az info@gepnet.hu címre, amennyiben vannak további kérdései!